Marking System d.o.o.  je novoosnovana firma koja prati kontinuitet rada firme Mojić d.o.o. iz Bijeljine (Rep. Srpska, BiH). Preko 20 godina rada kako u Bosni  i Hercegovini tako i u zemljama regiona a posebno na tržištu  Republike Srbije, na kome smo do sada uglavnom bili prisutni preko naših partnera, daje nam pravo da sa novoosnovanom firmom Marking System d.o.o. postavimo sebi visoke ciljeve a cilj nam je postati referentna firma u branši.

Ova firma već je prethodno, od 2005. godine, poslovala u Srbiji preko partnerske firme Gatarić, takođe iz BiH, ali se posao vremenom širio, a više od 20 godina rada u Bosni i Hercegovini, kao i u zemljama regiona, dalo je vlasnicima pravo da novoosnovanom firmom u Beogradu postave sebi visoke ciljeve.

Opredelili smo se da tržištu ponudimo brendove renomiranih svetskih proizvođača.

Prvu i osnovnu delatnost firme predstavlja uvoz i prodaja pečata brenda Trodat, a zatim su tu i repromaterijali za izradu pečata, laserski uređaji za graviranje firme Trotec, kao i materijali za lasersku gravuru. U ponudi su i Securit program za pisanje kreda markerima po različitim tablama, kao i specijalne boje Coloris za označavanje na posebnim materijalima poput metala ili stakla. Asortiman se širi i određenim proizvodima iz pogona u Bijeljini, kao što je
izuzetno bogat program čestitiki, info oznaka i pleksi stalaka.

Glavna ciljna grupa su pečatoresci i graveri, ali sa novim holandskim brendom Securit napredujemo u oblasti turizma i ugostiteljstva kao i u oblasti velikih marketa.

Naša kancelarija i prodavnica na Novom Beogradu se nalazi na adresi Bulevar Arsenija Čarnojevića 100, što je zapravo naš odnosno izlagački prostor sa malim priručni magacinom, dok u Šimanovcima raspolažemo velikim magacinskim proctorom.

Opredeljenost nam je nuditi samo proizvode renomiranih proizvođača koji drže do vrednosti  svojih proizvoda a samo

SA VREDNOSTIMA STVARATE VREDNOSTI!

Direktor, Dejan Blanuša