TROTEC MATERIJALI ZA GRAVIRANJE

Trotec materijali za laserske mašine su specijalno razvijeni za ovu namenu, čime ne vrhunski kvalitet zagarantovan. Graviranje i sečenje na Trotec materijalima rezultuje u čistim, ispoliranim ivicama.
U nastavku je lista repromaterijala koje imamo u ponudi.

MATERIJALI

Trotec plastične ploče

Trotec plastične ploče za sječenje su savršene za lasersko sječenje i graviranje. Nudimo različite linije proizvoda od izdržljivih materijala baziranih na akrilu koji omogućavaju najbržu i jednostavnu obradu. Ovi materijali su dostupni u varijantama sa jednim ili više slojeva.

Folija/Stiker

Trotec proizvodi ekstremno fleksibilne i robusne folije nemenje za laseersku obradu. Ove folije su pogodne za lepljenje na tekstil, u industrijske svrhe, a takođe i u poslovne. Folije su samolepljive i sa istim je moguće postići visok nivo detalja u ispisu upotrebom lasera.

Akril

Trotec TroGlass serija proizvoda sadrži veliki broj akrilnih ploča različitih boja, a takođe i različitih površinskih tekstura i nivoa providnosti. Zbog odlične provodljivosti svetlosti, TroGlass akril se često koristi za svetleće reklame, POS displeje, trofeje i slično.

Metal

Trotec nudi veliki izbor metala za graviranje. Neki su specijalno razvojeni sa dodatnim slojem u svrhu graviranja laserom. Drugi su namjenski pravljeni za mehaničku obradu mašinom. Za neke metale postoji mogućnost prethodnog nanošenja karemičkog sloja ili spreja i nakon toga sledi graviranje. Sve u svemu, Trotec metali omogućuju raznovrsne metode rada.

Guma

Trotec-ova guma za graviranje je bez premca kada je u pitanju obrada laserom i kvalitet otiska - idealna za izradu Vašeg pečata! Koristeći Trotec gumu moguće je izgravitati neverovatne oblike koji mogu piti deo dizajna Vašeg pečata.

Drvo

Trotec-ovi materijali od drveta se mogu podeliti u sledeće grupe: daske od punog drveta, daske od pravog drvenog furnira, šperploče i MDF. Mogu se obrađivati laserski ili mašinom za glodanje. Ovi materijali se izvrsno seku i graviraju pomoću CO2 lasera i često se koriste u svrhe modelovanja. Pored toga, drvo se često koristi za razne poklone, stalke za proizvode i klavitetne dizajn elemente.

Papir

LaserPaper je papir prilagođen laseru koji pruža fanstastične rezultate prilikom štampe, sečenja ili graviranja. Papir je dostupan u različitim čvrstinama i bojama. Omogućava izvrstan kvalitet prilikom graviranja ili seče. Može biti korišćen u razne namene, kao što su: poslovne karte, brošure, pozivnice i čestitke.